• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Spooks


  Jag var ju ovanligt generös mot mig själv på charliesrean i höst och köpte en svindyr Spooksjacka (haha, vem fan betalar 900 spänn för en STALLJACKA?!). Anledningen från första början var ju för att det var halva priset, och då undrar jag genast vem som betalar nästan tvåtusen för en, återigen, S-T-A-L-L-J-A-C-K-A. Alltså, när man haft sina kläder så länge att de inte längre är respektabelt tilltalande - det är DÅ de åker ut i stallet liksom ;)
   
  Men jag har skjutit på att använda den där förbaskade jackan. Den var ju så dyr - okej, ni fattar, höhö. Nej men ärligt talat så har jag väntat på att det ska bli både torrare och kallare. Och nu är det det! Pendlar runt nollan typ men torrt och fint i luften. Den åkte på första gången på dressyr-KMet, och andra gången idag. Jag måste säga att jag, hittills, är helnöjd med den! Riktigt varm och go, tjock och fluffig men inte riktigt michelingubbe-style, bara nästan :P Nackdelen är att tyget (som gör den fluffig och verkar andas bra = positivt) verkar så klent. Jag är rädd att riva sönder den hela tiden. Och så verkar den riktigt "ömtålig" på andra vis; jag vill ha behörigt avstånd mellan jackan och den där smutsiga och/eller blöta ponnynäsan som ska undersöka precis allt. Här ska inte smutsas ner i onödan! (Det som är så svårt att låta bli!)
   
  Vill ändå ge den bra betyg och ser fram emot en varm och go vinter :)


  Kommentarer
  undefined

  Jag hade en sån förut och den klarade 4 månader i mitt sanningen att säga väldigt oömma förvar - sen glömde jag den på en ridklubb nere i Skåne oooch så var vår kärlekshistoria slut. Min poäng är att den (min i alla fall) överlevde mer än jag någonsin vågat hoppas. Typ som en islandshäst. Ser inte mycket ut för världen, men överlever diverse konstigheter (även om det inte är bra för dem). Och nu får jag nog pris för konstigaste liknelsen ever. ;)

  Svar: HAHAHA! Kanske långsökt men sen... nej inte alls långsökt! Stämmer ju :D Då behöver jag inte ens hantera den med silkeshandskar - perfekt!
  vinna.blogg.se

  2014-12-03 @ 20:48:31 | URL: http://epicevelina.blogg.se/
  Emma

  Är nöjd med min, hållt än sålänge, fått laga en söm vid fickan, men sen blir detta tredje vintern jag har min med :)
  Dom blir som nya vid tvätt så oroa dig inte för smuts!

  Svar: Vilken tur! Då ska jag försöka sköta den även på det viset. (:
  vinna.blogg.se

  2014-12-03 @ 21:36:21 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.