• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • SIHS lite efter alla andra

  När väldigt många andra i hästsverige antingen har kunnat besöka SIHS eller följt det på internet så har jag umgåtts med kära mjölkebilen istället. Jag hoppas att GHS är på en av mina lediga helger så jag kanske kan åka upp och sörpla i mig lite av den stämningen och känslan som är. Men även om jag missade SIHS på alla sätt och vis detta år, så har jag nu kollat på två delar från helgen; först inomhusfälttävlan och sen större delen av showen allt det innebar. Stämningen och julkänslan är på topp, så underbart, till och med framför datorn känns det som det är snö och minusgrader utanför.
   
  Men detta med inomhusfälttävlan alltså. JAG VILL VARA MED! Så himla roligt! Full gas och näst intill kasta sig över hindren på längden och tvären och från alla håll och kanter, genom vatten, "hål" och över vanliga rivbara hinder - allt på ett och samma ställe. Tänk att skritta in där, be Aleccis om galopp och bara geeeee. Fy fan, vad roligt det hade varit!
   

  På prisutdelningen i lagklassen sedan så tyckte jag det var fantastiskt att se att det inte är så jävla noga med saker och ting. Mark Todd lät sin häst stå där på nästan långa tyglar och nosa på och även tjuvnypa lite i lagkamraten. Man behöver faktiskt inte hålla undan hästaran från varandra. Det ser mycket trevligare ut när de ändå får ha lite kontakt med varandra.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.