• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Så trevligt med ledig helg

  Började dagen på absolut allra bästa sätt igår. Hade en del planer från lunchtid och framåt, så ville ha alla måsten klara tills dess. Började med att rida Pärla - red ner till byn och dressyrade på LP. Hon var otroligt positiv, hade bra bjudning och vi dansade fram där en lite längre stund än vi gjort på ett tag. Ett bra pass där vi båda fick anstränga oss lite mer än bara åka runt eller jogga runt. Red därefter Lillis, tog ett varv runt byn bara. Efter halva turen så blev han lite laddad när han såg andra hästar och då var han lite okoncentrerad sen, men förutom det så gick det finfint. Sista galoppen vi tog var magisk! Balanserad, luftig och avslappnad. Perfekt start på dagen, och alltid skönt när stallet är klart tidigt.
   
  Därefter sprang(?) jag på crosstrainern i 30 min, efter att jag gjort några ärenden på vägen in (och lyckades slarva bort mina vantar?! HAHA, är som en liten unge ibland alltså). Gjorde mina stretchövningar, åt lite, duschade, tog med ett reservdäck och pumpade det. Sen for jag iväg för att hämta Jennie. Fem mil, sen ville inte mitt ordinariedäck mer. Ventilen bråkar och håller inte tätt. Så var ju tur att jag tog med ett att ha i reserv för medan jag väntade de minuter det tog för henne att dyka upp så hann jag byta det däcket.
   
  Sen körde vi all in med käk, garv och julklappsrim, haha!
   
  Idag bär det av till Jönköping för att handla julklappar (jag har inte börjat än - ute i god tid som vanligt!). Ser fram emot det, och vi har tänkt att boka in tiden så väl att vi ser den stora cortegen med lastbilar som ska protestera. De skulle köra någon sväng vid 11-tiden och tydligen ska det sluta upp rejält med lastbilar. Men sen, ojojoj, då ska det trängas med massa andra julstressade folk.
   
  Får se när jag är hemma igen. Har planerat in att det är okej om jag inte rider idag, men hinner jag så rider jag såklart. Pärla är viktigast.
   


  Kommentarer
  Jossan

  Super fin blogg du har och jag bara älskar dina bilder.

  Besök gärna min blogg skriver om mode,smink ger skönhetstips m.m

  Samt har tävlingar med jätte fina priser.

  kram jossan

  2014-12-20 @ 17:03:31 | URL: http://modebyjossan.devote.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.