• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Så mycket yta

  Har haft fullt upp med julkalas och har därför ställt hästarna i standby-läge tills vidare. Men far min öppnade upp ytterligare en kohage till dem så om de hade mycket yta innan så är den enooooorm nu. Mina hästar har aldrig haft så mycket utrymme som de har nu. Vet inte hur många hektar det är men det är så man inte hittar dem, trots att hagarna är "rena" på träd osv. De har dels deras vanliga, numera såkallade "lilla hagen", och så två skitstora ko-hagar. Det gillar dem vill jag lova! (Jag med, fast inte när man ska 1. hitta dem och 2. ta med dem till stallet och så, såklart den underbara anledningen nr 3. när man ska leta tappsko. Fan ta stora hagar då!)
   
   
  En väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väääldigt liten del av en av kohagarna. Usch vad mina hästar lider... De får inte ens upp farten i den lilla hagen... Fast, snarare är det väl så att de inte skulle orka att hålla full fart runt hela inhägnaden, haha. En sak är i alla fall helt säker; de skulle inte ens försöka! (Latmaskar.)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.