• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ridande lucia

  Var förbi VRF igår och kollade på deras luciatåg samt show med körning, kadrilj och hoppning. Måste säga att det jag tyckte var allra roligast var körningen. I helgen är det körträning (för "riktiga" körekipage, som tävlar aktivt) så då gjorde de väl någon deal och hade en liten tävling som show och ja, det verkade som fler tyckte det var riktigt kul.
   
  Men innan dess så skyndade jag mig för att hinna springa (säger man så?) på crosstrainern. 30 min både dag 1 och dag 2 - är rätt nöjd med att jag faktiskt har tagit mig i kragen och, även om det bara är två gånger hittills, verkligen ansträngt mig. Men så har jag ju inte bara lovat mig själv, utan även sjukgymnasten. Så har inte direkt något val, hähä.
   
   
  Går snart på sista passet för denna gång och sen har jag två lediga dagar. Men även idag kommer samtliga hästar att stå. De är inne på tredje dagen, för jag hinner verkligen, verkligen inte med. Men det är bara Pärla som skulle ha gått, så det är bara att ta sig i kragen och kötta på mer nästa vecka och sedan försöka se till att hålla det. Är ju ändå ute och kollar till dem, och ja, vad märker man då? Jo att de är understimulerade som fan och gärna hoppar upp i knät på en. Stackarna, haha, får lida där i hagen hela dygnen. Och ja, jag tycker synd om dem. Att "bara" få vara i hagen hela tiden och inte få komma ut och se något annat. Men då försöker jag trösta mig med att de i alla fall får vara i hage överhuvudtaget. Det är ju inte alla som får det. I alla fall inte dygnet runt. Så de klarar sig garanterat.
   
  Ikväll ska vi ha mysig glöggkväll! Ser fram emot det, blir mysigt. Umgås lite. Det är ju inte heller något som jag brukar hinna. Man måste verkligen planera för att få in viktig kvalitetstid i vardagen. Även om jag generellt är dålig på det, så försöker och vill jag få mer av den varan.
   
  Nu; WORK!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.