• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Regnperiod

  De senaste dagarna har sett lite annorlunda ut. Men nu är vi på banan igen! Tog Pärla på en barbackasväng ute i regnet mitt på dagen tidigare. Ett relativt intensivt pass, men inte jättelänge. 45 minuter var vi ute. Ett bra pass hade vi! Trots väder och vind(!).
   
  Hade tre bananer som var på väg att bli gamla för några dagar sedan som jag tog med ut till hästarna. La en vardera i deras matskålar tillsammans med den obligatoriska havren. Aleccis och Pärla slukade sina på en sekund, men Lillis är svårflirtad! Han hann knappt ens känna lukten innan han visade sitt missnöje. Lyfte ena frambenet och viftade, skrapade och försökte sparka på matskålen med irriterat uttryck, haha. Tog upp den och tänkte ge den så istället, men han ville inte ha den. Han försökte i alla fall. Drog läpparna lite toppen, men icke ändå. Hahaha, så han slapp den. Men vafan, banan! Som är så sött och populärt! Aleccis och Pärla smaskade mer än gärna i sig Lillis banan också, så det var inte direkt någon som led.
   
  Igår hade vi världens mysigaste och trevligaste "glöggkväll" med familjen. Riktigt fint och juligt såhär i regnperioden som pågår.
   
   


  Kommentarer
  Divorce your horse

  Fin bild:)

  Svar: Tack (:(:
  vinna.blogg.se

  2014-12-16 @ 11:09:00 | URL: http://divorceyourhorse.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.