• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Puxen

  Saker ingen annan skulle göra med sina hästar, men som är typ normalt för någon som inte förstår detta med "säkerhetstänk" - vad fan är det?
   
  Haha, skrittade över en harvad åker med Lillis, och kom sen ingenstans för öppningen var stängd - permanent! Gick inte att öppna heller. Skit. Men så låg typ taggtråden rätt nära några stenar längst ner på ett röse; vad väl en dm mellan taggtråden och stenarna. Såååå, vad göra?
   
  Tog väl en minut ungefär innan jag kom den överbra idén att ta av mig jackan och lägga den över taggtråden (Y). Tänkte att då ser ju ponnyn att det är något där och kliver över. Och ja, precis exakt så enkelt vart det faktiskt. Awesome! Jag ledde över honom såklart, och han tog ett stort luftigt, och lugnt, kliv över. Sen var det bara att sitt upp och rida vidare.
   
  Och min sköna böna Pärlhästen... Alltså jag har verkligen aldrig träffat en häst som kan stå med nosen MAX en dm från väggen, och stå och vila med öronen framåt. Det ser så... eh, typ ensamt ut. Stackarn. Men hon lider minsann inte. Vi tog världens bästa barbackatur sen. Jag tränade på min styrka; ben och mage - känds riktigt bra och nu känns det i min kropp att jag ansträngde mig lite mer än vanligt.
   
  Haha, så ful ^^


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.