• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • One done, two to go

  Hade tid hos sjukgymnasten på förmiddagen, så jag gick upp i svinottan för att hinna hoppa Aleccis lite innan helgen. Shit vad fort man blir rostig! Har inte hoppat sen sista träningen vilken var för två veckor sedan. Aleccis tyckte också att det var för länge sen, så hon... skyndade sig och stressade lite. Det tog några försök innan vi hittade tillbaka till varandra, men sen kändes det bra. När hon är fylld till bredden av självförtroende är hon en sann krigare <3 Inga stopp eller tveksamheter, inte ens några bommar på marken, men lite för hetsigt och fladdrigt i början och sämre språng. När jag väl ger mig fan på att påverka henne och får tillbaka henne och kan ge henne plats så bjuder hon på riktigt trevliga språng.
   
  Nu slänger jag i mig middag och ska snart ut för att rida de andra båda. Tror jag gör exakt som igår; en äng med Lillis och barbacka med Pärla. Frågan är om det blir muckbootsen också, haha. Är väl lika bra att vänja sig vid dem så de blir använda när de var så dyra. Lite surt att ställa dem i ett hörn och se dem damma liksom.
   


  Kommentarer
  Philippa

  Hej! Hur mår du idag?. Kika gärna in på våran blogg :) Ps. snygg design, me like. Gjort den själv?
  Ha en bra tisdag, kram!

  2014-12-02 @ 14:04:19 | URL: http://hopplapallarna.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.