• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nyårslöfte

  Jag har för första året vad jag kan minnas faktiskt satt upp nyårslöften för detta årsskifte. Nästa år ska jag bli snäll(are). Faktiskt anstränga mig lite mer och försöka ha tålamod nog att inte håna saker som för mig känns så uppenbara att jag tror det är sarkasm inblandat - när det inte är det. Jag ska försöka välja mina ord bättre så folk inte blir förolämpade och tar åt sig fast att det egentligen kanske var ett klumpigt uttryck. Jag älskar att överdriva, det blir liksom roligare så. Men det är sällan poängen går fram och istället är risken stor för missuppfattning på det personliga planet. Känns ju rätt onödigt att det blir så för att jag är grov i munnen. Jag ska försöka motivera varför istället för att kritisera när det kommer till sådana tillfällen. Det blir svårt, men detta är vad jag ska försöka göra betydligt bättre nästa år. Kort sagt, bli snäll.

  Det andra nyårslöftet är lite mer konkret; jag ska lära mig att stå på händer. Punkt. Så enkelt är det. Inga bortförklaringar – just do it!  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.