• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nästa sista dagen av året

  (Skulle publiceras igår)

  Idag har jag ändå fått en del gjort. Började med att rida Pärlis. Tänkte sedan rida Lillis men sen slog tanken mig att visstfan, jag är ledig i helgen och kommer nog rida honom kanske ett par gånger då och jag vill ju inte pressa kroppen får hårt/mycket. Det känns som den risken är väldigt liten ändå med tanke på när han går så är det inget avancerat utan bara rulla på lite i byn, typ. Finns betydligt hårdare grejer att göra och mycket mer intensiva pass man kan "utsätta" dem för rent mentalt. Men ändå, jag är noga med att han ska gå lagom. Och hellre för lite än för mycket om man måste välja.
   
  Sen pusslade jag lite med transporterna på gården. Kopplade på den jag lånat, backade ner och körde upp för att backa bak och ställa den där den inte var i vägen. Kopplade på min och backade ner och parkerade den där den ska stå på sin nya, permanenta plats, och sen på med lånetransporten igen för att backa upp på rännebryggan - sopa ur och ströa upp. Därefter bjöd syster med pojkvän mig och min gubbe på mat som de hade gjort <- så himla gott! Vi hade riktigt trevligt och det var lite som ett minimininyårsfirande för min del som blir utan (eller hur var det nu? Party i lastbilen på hala småvägar ^^).
   
  Efter matintag tömde jag lösdriften och ströade upp den rejält, och så fick hästarna nytt vatten.
   
  Därefter åkte vi in till stan och tvättade av transporten innan jag körde ner den för att lämna tillbaka den och dessutom fika och prata ifatt sedan sist. Dessa människor är för min del vänner för livet. Vänligare och mer godhjärtade människor kan man inte hitta! <3
   
  Fick även hem mitt nya objektiv innan så hämtade ut det på väg till stallet.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.