• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mål för 2015

  Under 2015 ska jag…

  -Bli en starkare ryttare, rent fysiskt, på hästryggen. Kunna landa bättre, vara stadig mellan hinder.

  -Våga påverka och ta kommandot när jag i vanliga fall låter henne dra iväg – annars kan vi aldrig klättra i klasser och höja nivån.

  -Känna känslan av glädje som vi provat på två gånger detta år. De båda gångerna vann vi – en slump? Skulle inte tro det. Lycka och glädje är föda. Framgång kräver föda.

  - Fokusera mer på dressyrarbete, men inte ren tävlingsdressyr; utan mer lydnad. Däremot är det OCKSÅ en lydnad att rida in på dressyrbanan med svank och sprattlande ben för att jaga bokstäver och procent. Försöka träna uppbyggande för att slitsamt åka runt några minuter och se om vi kan bli bättre än sist. Det håller alla hästar för. Den som blir gammal i gemet är den som tränar sunt. Hej dressyren!

  Men nu ska jag presentera det konkreta målet för 2015, och det heter så här: Vara redo för att starta 120 cm. Sen om vi gör det eller inte, det låter jag framtiden visa. Nu vet jag hur viktigt det är med förberedelser och vi har ju faktiskt hela livet på oss. Vi arbetar mot att bli redo.

     Kommentarer
  Josefine Pehrson

  Borde också sätta upp liknande mål - bli starkare fysiskt... men är så lat så hade nog inte kunnat hålla det, haha!

  Svar: Men eller hur! Tänkte att det därför var bättre att slänga in "på hästryggen" än rent... allmänt - då hade det aldrig gått, haha! :P
  vinna.blogg.se

  2015-01-06 @ 18:34:37 | URL: http://fantasias.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.