• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ligg nu och vila

  Jag har förlorat ytterligare en släkting. Nästan vid den här tiden förlorade jag min första nära släkting för två år sedan, och nu har nästa försvunnit. Det är nackdelen med att ha haft med dem länge i sin barndom och uppväxt; de kommer försvinna en efter en nu när de kommit upp i åldrarna och när även jag kommit upp i "vuxen" ålder. Så himla tråkigt bara. Början på nästa år blir tuff med begravningen som väntar.
   
  Men för att skjuta bort livets avslut och tänka på annat istället så kan jag tala om att jag ridit både Lillis och Pärla och dessutom blivit fotad med båda. Dessvärre hade jag visst inte laddat kameran, så hann inte få så många bilder. Men inte kan jag klaga, för Ida hade sin kamera laddad och redo så då fick den hänga med ut också! Kan ju slänga upp två bilder i alla fall, för det är vad jag har från dagen.
   
  Lillis hade ingen av de bättre dagarna idag (så himla synd), men Pärla var på hugget, haha! Hade riktigt, riktigt roligt med den där gamla hästen. Hoppas det syns på bilderna (även på datorskärmen alltså).
   
  Fan vad rund han är... Vet inte riktigt vad jag ska göra. Och snart blir det buffé med näringsrik komat.

   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.