• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kraftigt pet?

  Jag brukar nästan kräkas kärlek och hyllningar över min Pärlhäst. Seriöst, antar att ingen snart orkar läsa samma visa varje dag. Haha, like i care. Men hon har ju sina sidor hon också. Dock förvånar hon mig nästan ibland - hur väl vi verkligen känner varandra. (Eller att hon fattar vem som faktiskt bestämmer när den ena blir lite arg, hahahaha.)
   
  Som igår till exempel. De hade ätit upp och Pärla skulle ut ur boxen. Men hon följde inte med, utan det nickade bara lite om huvudet när jag tog ett tag i grimman för att skicka ut henne genom boxdörren. Några gånger gjorde jag samma sak; bad henne gå ut. Hon rörde sig inte, mer än den där lilla rörelsen i huvudet. Men sen kommer vi liksom till min gräns. När det går från det där berömda frågetecknet till punkt, nästan snudd på utropstecken. Med ett bestämt pet (eller hur det ska förklaras) som talar om att "IDAG, TACK". Sen om man petar med handen, armbågen, foten eller vad som spelar ingen roll. För hey, den som flyttar flest fötter förlorar. Håhå. Sen är hon ute och parkerad. Utan fördröjning.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.