• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Julklappar

  Såhär är det. Alla har inte den ekonomin eller gemenskapen som faktiskt krävs för att "fira" jul i Sverige idag på det sätt som typ samtliga i adeln och dylikt kräver. Därför kan man låtsas som att dessa mår bättre av att inte veta vad jag, som inte ens tillhör adeln, har fått (OCH KÖPT). Men det skiter jag i och ska nu skryta över mina julklappar (bara för att jag är typ skitgammal och inte ens vill ha, förväntar mig något, osv. Men ändå har fått - har jag varit snäll eller har jag varit snäll liksom?!)
   
  Önskade mig en stor tekopp av gubben (okej, det var en halvlögn. Jag önskade mig ett kärleksbrev men det skulle tydligen vara omöjligt att ordna, hahaha <3 så då önskade jag mig en tekopp istället - typ samma sak ju!) och det fick jag. Fick även spotify premium (uuuh, känner riktigt partykänslan i mjölkbilen :D - HEJ NYÅRSNATTEN!) och inte nog med det; jag fick även nio, NIO (9!) persikawunderbaums. Mmmh! #luktargott Gubben har alltid köpt svindyra teknikgrejer - typ mobiler, till mig så jag försökte avsäga mig den nivån och få ner utgifterna lite. Men det tar ju inte slut där heller, utan fick även ett presentkort på Hööks. (Ja, jag kände mig rätt fattig som bara gav ett paket tillbaka. Ähähähä. Kind of orättvist. Men han fyller snart så då får jag fylla på den kvoten.)
   
  Utöver det fick jag lite grejer av nära och kära inkl. släktingar: Kontanter, ljuslyktor (skitsnygga!), HOME-skylt, sängkläder, ridhandskar, ridstrumpor, presentkort på IKEA - och tränshängare! Är nu fulltankad med prylar, eller nästan...
   
  För sist och absolut skitdyrast är mina julklappar till mig själv! Kan ju erkänna att de kostat över 15.000 kr HAHA. Herregud. Hur det känns att ha ett asbra jobb? Rätt så skitbra, kan man säga, eller snarare underbart och asawesome. Tänkte bara nämna det. Men i alla fall, kan ju nu dra ner storleken på ögonen igen eftersom jag har räknat med transporten. Det var en trevlig julklapp till mig själv och mina tre dinosaurier. (Y) Hur bra som helst! Men det som djuren får ge fan i och som jag nog kommer ägna mitt resterande liv åt är de teknikprylar jag bytt mot plånboksinnehåll. De kommer garanterat även ta mer tid än djuren också. Och nej, tragiskt nog är det inte ens ett skämt. Nämnde jag att jag har tre hästar? (Haha, så tragiskt, men numera pryl-rikt, liv.) Inte det minsta problem eller beroende här inte, absolut inte. (Lögn igen.) Köpte nämligen en surfplatta (<- "kan vara bra att ha" = köpargumentet för att övertala mig att slå till) OCH en ny mobil (<- högsta prio de senaste månaderna, men nu, NU blev det av!). (Blev ingen blå :( Till och med försäljaren tyckte det var en dum idé med pristillägg på 1000 kr bara pga färgen - bättre att köpa en nyare (sk "bättre") mobil för de pengarna istället. Jao, det var vad vi också har kommit fram till - MEN ÄNDÅ!).
   
   
   
  Har även köpt lite annan skit också, typ minneskort till nya fånen, ett tredje mörkrött schabrak - nu har jag köpt tre sådana på raken. Hoppsan. Och så lite smått och gott sådär, fast inte ett enda klädesplagg. Farmor ba: "KÖP NU EN KLÄD" - ja, det heter "kläd" i singular btw.
   
  Egentligen borde det vara köpstopp nu, men det suger i min "Bruna Veredus Carbon Gel benskydd strl M - NYA"-tarmen. Har ju begagnade sedan tidigare, men hade inte gjort sådär jätteont med nya faktiskt. Dock rimmar inte typ 2500 kr med det suget. En annan trevlig sak hade ju varit att kunna byta ut hopp-nödbromsen till ett Nathe-bett a la Flippan. Mmh, låter rätt fint tycker jag. Men samma sak där. Fan, köpa prylar för mer än vad hästen är värd typ. I alla fall en av dem. Inte min melodi inte...


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.