• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • I morgon!

  Under morgondagen ska jag visa min nya "investering". Kanske inte investering på så vis, men ändå. Dyrt i alla fall, haha.
   
  Sitter nu och dreglar över en mobil jag blev sugen på. Nämligen denna här under. Problemet är bara att jag vill ha den i blått. HUR FIN?! Nästan classic-blå <3 Men så finns den typ inte i blå, eller inte direkt som den svarta eller röda som är överallt. Har bara hittat en affär som säljer den blåa - och den kostar helt ologiskt sjukt mycket mer än de svarta/röda. Bu-jävla-hu. Fan.
   
   
   
  Hur göra?


  Kommentarer
  Anonym

  Go for it! Vad fan ska man med pengar till om man inte köper skit man gillar för det? ;)

  /Evelina som inte orkar fylla i alla rutorna

  Svar: Yäääh! Känner lite samma. Hur kul är det att ha dem på hög liksom. (Har iofs aldrig provat det... Haha)
  vinna.blogg.se

  2014-12-16 @ 09:07:29


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.