• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Finbilen

  Har ju inte berättat om sista tiden med Finbilen.
   
  Alltså, fan vad jag saknar honom :( Varvstopp ettan, varvstopp tvåan, full gas till 5000 varv på trean och sen vidare. - så kör man 740. Är ju inte samma sak när man kör gubbaräser med avgasrör. En tyst jävel. Ååååh, älskar hur han dörnande, älskar det äkta, riktiga svenska rejäla arbetet. Det var då, då grejerna tillverkades för att hålla. Simple as that.
   
  Satte ut honom för 2.500 - och ja, som jag nämnde i något tidigare inlägg så var det ett jävla riv och slit. 25-30 intressenter om man räknar alla sms, samtal och även mail. Till slut fick jag ett bud på 3.000 - HAHA, hejdå prutare! Tog det budet, och en annan kille - som var lovad förtur blev asarg och kallade mig fula saker på sms. Man ba; "Tack för trevligt bemötande :):):):):)" och typ, av alla andra som var intreserade så hade jag ju sääääkert sålt bilen till honom om den första killen inte skulle ha den. INTE. Sen hade jag rätt mycket bränsle i honom så jag körde gladeligen och levererade honom en bit, till Jönköping, då vi ändå skulle dit. Min fina, kära, goa, bästa bil. Åh. #bwaaaap
   
   

   

  Och så några klockrena bilder som påminner om min saknade bil:
  (förutom att det inte är m90, utan m47 i 740s, alternativt m46 i en del äldre - POÄNG; backen är felplacerad på bilden! Och femman är ju antingen där uppe till höger (m47) eller overdrive = knapp (m46)) Skitviktig info!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.