• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Chockar kroppen

  Nu sitter jag här och försöker desperat få i mig en jävla massa frukt. Ja, jo, jag erkänner. Det är en väldigt svag sida hos mig själv. Jag äter inte frukt. Och det är väldigt enkelt; det är egentligen inte äckligt, bara inte tillräckligt sött, ibland är det kletigt och man känner inte att man ätit det fast man har ätit, sen är det viktigt att frukten är i perfekt skick, och det är den sällan. Som nu, ungefär. När jag köpte massa frukt var jag jättesugen. Det blev stora, fina och helt perfekta päron tillsammans med gula, knappt färdigmogna bananer. Jag var så sugen och traskade mot kassan i affären. Problemet var bara det att längs vägen går man förbi godis. Och när det står "TUTTI FRUTTI 5:-" så gååår det inte att ignorera det. När jag kom hem var jag inte ett dugg sugen på frukten längre, utan valde godiset. (Ovanligt...) Sen var jag aldrig längre intresserad av de där päronen eller bananerna för den delen. Så de blev liggande. Tills nu, för nu börjar de bli dåliga. Så jag slängde i två päron och två bananer tillsammans med fem isbitar (ett desperat försök till att få ner temperaturen) i en sådan där mixer(?) och pang! Ner i ett glas, i med ett bitrör (japp, sugrör för de som kan behärska sig, bitrör för alla andra) och så är projekt fruktförtäring igång. Det går hyfsat!
   
  För övrigt lämnade jag lägenheten klockan 03.00 igår för jobb, och var hemma igen 17.30. Det är efter sådana pass man känner lätt trötthet måste jag erkänna. La mig vid 20-tiden på kvällen sen, men somnade inte ordentligt förrän 22 typ. Ställde ingen klocka utan trodde jag skulle vakna hyfsat. HAHA. Vilket skämt. 11.59 vaknade jag. Där var den dagen förbi! Efter en tallrik yoghurt åkte jag ut till djuren för att göra nytta där ute. Försökte effektivisera motionen pga snöhelveeeteeeet som blaskade ner från skyn ner på den flera plusgrader varma marken. Slask och blött, blött, blött. Dessutom blåste det lite väl också, som om inte det vita skulle vara tillräckligt.
   
  Pärla barbacka 40 min. Fick bli lugnt, för hon hostade några rätt "djupa" host i första traven. Tänkte därför att om hon hostar igen så vänder vi. Men det gjorde hon inte, däremot tog vi det lugnt för att vara på säkra sidan. Slängde sedan på lite grejer för att tömköra Lillis. Gjorde som sist, tog oss ner till krysset och vände. Det gör varken till eller från för varken skallen eller kroppen, men det är ju det som är poängen; det ska inte vara jobbigt. Bara lätt, och kul! Avslutade med det mest svettiga. Barbacka med Aleccis, också bara 40 min. Fast lite hårdare pass, dock inte direkt "hårt" ändå. Men jaja, vi hade kul. Alla skötte sig fläckfritt :)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.