• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bakom kulisserna och framridningen

   
   
   
   
   
   
   
   
   
  "Men be mig inte byta galopp om det inte är det du har tänkt göra!"
   
   
   
   
   
  Det är Ida som fotat :)


  Kommentarer
  Jessika

  Men åå vad härligt att se någon som är ute och tävlar utan nosgrimma! Jag rider alltid utan hemma, på dressyrtävlingar måste jag ha en enligt TR men i hoppning är det ju OK utan - dock har jag aldrig vågat för jag är så jäkla nojig över vad folk tycker! Löjligt, jag vet! Ska minsann hoppa utan på nästa klubbtävling i alla fall... :)

  Svar: Det är bara att kasta den skiten långt bort, haha :D Har inte haft kontroll på min häst från början och hade nosgrimma vid hoppning först. Men sen provade jag att hoppa själv utan, sen att träna utan och sen att tävla utan. Har ju varit det som varit målet hela tiden (det och att kunna byta till ett mildare, vanligt bett såklart). :)Jag tycker det är snyggt (och ser trevligare) ut, utan nosgrimma :D
  vinna.blogg.se

  2014-12-08 @ 12:54:07 | URL: http://www.jessikaung.blogspot.com


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.