• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • 20 dagar från och med... NU!

  Egentligen 21 då, eller 21 igår. För nu har Aleccis påbörjat sin vintervila, och jag har börjat med min bråka-med-crosstrainern-30-min-per-dag-plus-stretchövningar-period. Såattäääh. Får väl se vad knäna säger om det.
   
  Ska snart gå på pass två av tre denna helg och jag ser snö. Vem fan kom på den skiten? Grejen är att hästarna inte är redo (inte broddade), bilen är inte redo (bara vinterdäck på en axel, hahahaha, så jävla lat är jag!) och jag är inte redo. Ser liksom inte fram emot snö och halka med lastbilen. Gött med skvimp på det, dessutom. Hade jag inte jobbat som yrkesförare hade jag däremot längtat till snön. Det är en heeeelt annan sak att köra i snö med vanlig personbil bara. Hejvaddetgår! Men nu; hinka i det sista teet och sen kommer det gå jävligt sakta tror jag minsann. Längtar till i eftermiddag med obligatorisk kötid på mejeriet. Bästa av allt med att köra ekologisk mjölk (Y). Ellerrrrrrr. Fast, egentligen är jag inte bitter. Så länge det greppar osv är det ett fint jobb. Kan ju alltid lyssna på musikhjälpen tills jag tröttnat ^^
   
  Den enda bild med snö jag hittade. #finsvank


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.