• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vårt andra ärovarv

  Förra året tog jag och Aleccis vår första placering och vår första vinst - samma dag. Det var också vår enda placering och vår enda vinst - so far. När vi vann tog vi givetvis täten på ärovarvet, men placeringen var en tiondeplats vilket inte innebär något ärovarv.
   
  I år har vi än så länge (efter de tuffa uppförsbackarna, pfjuh!) lyckats rida in två placeringar. En sjundeplats, vilket inte heller betyder ärovarv, men nu senast tredjeplatsen i lördags - och då fick vi vara med och springa ärovarv igen! Vårt andra tillsammans <3
   
  Åh, min fina häst. Så många slitsamma timmar! Men när man står där, och har gjort något tillsammans som på pappret var bättre än majoriteten av ekipagen i klassen. Då är varenda sekund värt det. Det här, är varför vi ryttare är så "dumma" och utsätter oss för all kyla, och halka, allt regn, alla svettiga somrar fulla med insekter och geggiga vårar och höstar. Alla tag med borsten det har krävts för att kunna rida. Alla täckesbyten och alla klippningar på vinterhalvåret, alla vattenhinkar jag släpat på dagligen och ja, även alla de gånger då den rytmiska hästryggen byts ut mot en kraftfull smäll, då man dunsar rakt ner i marken.
   
  Även om vi inte är "där" än. När vi maxar oss själva och är nöjda sen. För jag försöker intala mig att jag kommer bli nöjd, för att kunna dra ner på press, krav och förväntningar och gå ner i intensitet för att övergå mer i ett familjärt liv så småningom - men inte än på några år. Så även om vi inte är där, inte har kommit dit, inte ens är i närheten. Faktiskt. Så är det viktigt att andas medgång. Inte glömma bort att njuta av det lilla. Det lilla som ska visa vägen till det stora. (I alla fall det lite större.)
     Kommentarer
  vanessa

  grattis :)

  Svar: Tack kära du (:
  vinna.blogg.se

  2014-08-21 @ 07:23:32 | URL: http://vanessaandersson.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.