• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vad gör vi, nu kör vi!

  Jobbar idag och en nackdel med helgjobb är att de inte finns något alls på radion. Det är verkligen ren skit. Men då är det bra att kunna köra hela program genom bl a en app som jag lyssnar på en hel del. Utan reklam och musik (hur gammal är jag nu igen? 50? Haha). Toppen i alla fall!
   
  Ska se om jag får in två eller tre hästar att rida i eftermiddag/ikväll. Imorgon drar jag och Aleccis till Braås! :D
   
  Tur vi inte ser ut såhär (så ofta) längre!


  Kommentarer
  Fia-HEVONENS

  Jag brukar lyssna på Podcasts när det inte är något vettigt på radio! ;) Tips är Lilla Drevet och Ramsby/Fischerström! :-D


  // Fia -HEVONENS
  www.hevonen.horseworld.se

  Svar: Hur kan jag lyssna på den? Jag har ingen iphone så kan inte dra ner den där pod-appen(?) som jag tror finns, men bara till iphone? Om jag inte är helt ute och cyklar :P
  vinna.blogg.se

  2014-08-24 @ 18:07:25 | URL: http://www.hevonen.horseworld.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.