• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Todays

  Hoppade igenom Aleccis, bara litegrann. Hon kändes finfin! Lite extra pigg i början, dessutom. Nej men man kan väl säga att förväntningarna är lite för höga inför lördag. Nej, inte vinst och sådana grejer men jag förväntar mig felfri grund och att få hoppa omhoppning. Sen känns det som att dubbelnolla eller att prova att satsa lite i omhoppningen och alltså kanske få med någon bom - det beror på hur banan är byggd och hur hon känns. Två timmar och en kvart var vi iväg totalt. Vill inte dra med bilen i det skicket han är i nu, så vi red dit och hem.
   
  Tänkte rida Pärla och Lills, men syster hade inget bättre för sig så vi tog en tur tillsammans. Lillis första "riktiga" ridtur med en hel runda i skogen. Trevlig kille! Även galopp, första gången uppmuntrade jag honom bara till att öka och fall in i galoppen utan direkt fattning. Sen bröt han av och då fattade jag vänster galopp och han tog rätt direkt. Nästa gång vi provade att galoppera en liten bit bad jag om vänster igen och han fattade återigen vänster galopp. Sen när vi kom ut från stigen och svängde höger på en mindre väg så bad jag om höger galopp. Bara för att prova när det ändå inbjöd till det. Han fattade höger galopp utan vidare! Haha, så sjukt! Sen provade jag en styck av dem på sista biten också, eller så. Rätt båda gångerna. Hur sjukt?! Vi galopperade givetvis inte mycket, kanske 150 m den längsta gången. För Pärla blev det en liten skitlätt oansträngd sväng i skogen och för Lillis blev det det "största" han gjort hittills.
   
  Sist ut för dagen var L.
   
  Jag är fortfarande sjuk (såklart... åååh, skitskitskit) så är allvarligt talat rätt slut nu. Hurra, hurra. Håller tummarna att det känns bättre imorgon!
   
  Bildbevis. Och yes, jag räknade ut första gången jag såg honom att jag skulle vara för stor för honom. Dock nästan så jag inte ser fullt så stor ut som jag trodde, men det är för att lädren är mini. (:


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.