• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Spännande va?

  L först ut, därefter Aleccis som red tillsammans med min lillasyster som red Pärla. Vi red i skogen, över stora vägen och sen hittade vi en (jättejättesmutsig) vattenpöl som vi galopperade igenom några gånger. Hästarna tyckte det var så roligt - vi också! Aleccis var galen efteråt sen. Studsade runt, drog iväg, bytte galopp hejvilt osv. Hon var stark som tusan och la benen på rygg emellanåt. Haha, snacka om att hon blev taggad!
   
  Först ville hon inte gå i närheten. Hon höll väl ett säkerhetsavstånd på i alla fall två meter. Men då får man använda det som finns innanför pannbenet istället. Parkerade rumpan mot vattnet, backade ner och vips var det inga problem och jätteroligt i vattnet. Hon gick själv runt där och undersökte innan jag bad om galopp och sen sprang vi som sagt och plaskade en stund. Underbart! Synd bara att det var så litet och äckligt och att vi inte har något vatten alls i närheten, utöver detta, som är "ridbart".
   
  Men visst borde det gå att få henne att bli fälttävlanshäst och även hoppa hinder i vatten, hoppa ur/ner i vatten osv? Det är jag stensäker på! Hon har verkligen blivit helt annorlunda på våra två år <3 Vatten var inget hon föredrog när hon kom. Och nu, ja du, inte mycket övertalning krävs där inte.
   
  Någon som känner till fler terrängbanor där det finns tillfälle att träna mer "på riktigt"? :)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.