• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Seriösaklubben


  Hon fick bära på ett grimskaft då jag tänkte ta byn på hemvägen (och man vet aldrig vem man möter ^^), men jag ångrade mig då det började regna och då tog vi kortaste vägen hem. Älskade Pärltanten <3 Det gick även rätt bra med Aleccis. Ska försöka ha det tredelade bettet som vardagsbett nu, så vi provade. I början gick det bättre, sen blev jag uppenbarligen trött för då tappade jag henne lite så hon blev lite lång. Men bättre än jag trodde, definitivt med tanke på att vi hade Pärla på släptåg = 90% fokus på ridning och 10% fokus på Pärla, det gällde både mig och Aleccis. Sjukt häftigt är detta med energi som jag ofta babblar om. Ida frågade en gång hur jag gör för att vända helt om på grusvägen med Aleccis. Mitt svar; energi framåt, energi bakåt (tillbaka) = sväng om. Så en gång när vi galopperade framåt idag och Pärla var på väg att komma ifatt så tänkte jag på Pärla = energi bakåt, och vips hade Aleccis vänt runt, haha. Rätt gjort då det ju var det jag bad henne om, men ändå "fel" då jag inte tänkte vända medvetet. Hästar är fantastiska! :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.