• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pay & cross-bilder

  Något försenade, kan man väl säga. Bästa hästen levererade felfritt skuttande över, ja det var inte så högt, brett eller farligt - men nog så tittigt och annorlunda. Men ändå så fixade min supertittiga häst det alldeles utmärkt. Så jävla stolt över henne. Vilken häst jag fick tag i, och nu, två år senare, så är det verkligen "vi" om oss båda. <3
   
  Från framridning/framhoppning.
   
  Från starten.
   
   
  Vågade inte sikta på de stående pallarna för att de stod åt vänster och vänster är ju hennes favorit-brytar-ut-håll. Så vi körde safe!
   
   
   
   
   
   
  Samma där - vänster.
   


  Kommentarer
  Sophie

  Fy vad roligt det ser ut! :D tror aldrig vi hade kommit runt den banan, men ändå :P

  Svar: Det var det också! :D Jodå, den är ändå gjort på ett inbjudande sätt så det hade ni fixat! (:
  vinna.blogg.se

  2014-08-21 @ 13:36:25 | URL: http://sophieth.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.