• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mätta.

  Jag tänkte ha joggat igenom Aleccis idag efter tävlingen, och kört Pärla. Men det blev inget med det. Bara vila, vila och ännu mera vila för de där stackars hästarna... Åååh, det gör mig så illa till mods. Blä. Men jag kommer aldrig bli frisk annars och jag är så jävla trött på denna skit!
   
  Tänkte faktiskt höra av mig till sjukan imorgon för att kolla så det inte är något annat skit jag fått eftersom halsen+stämbanden(?) är värre än någonsin och det blir värre för varje dag. Får typ ta i från tårna för att bara få fram lite väsande, och rätt som det är så kommer det lite ljud. Det skär sig så jag låter som en delfin i målbrottet - jättefint! Haha, inte. Nej men jag skiter väl i hur det låter, men när det inte går att prata och dessutom mår jag inte bra i övrigt heller så är det väl dags att bara kolla läget. Går det att skynda på så gör jag gärna det. Och så ska jag se om de kan kolla ryggen en vända också.
   
  Mätte förresten mina hästar innan (med sådan där mätpinne). Lillis kommer inte stanna på c-ponnymått som vuxen, Pärla håller måttet och Aleccis är mindre än 160, precis som jag visste. Så, så är det med det. Den lilla blir för stor och den stora är för liten (; Typ, nej, jag behöver inte storlek då jag själv inte är så stor. Jag och Aleccis är perfekt match rent storleksmässigt. Siffror är oviktigt. Och såå liten är hon inte, men ändå.
   
  Tur vi inte är riktigt så fula längre, trots att jag fortsatt drar min häst i munnen ;)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.