• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Long time no see

  Nej men tjena! Det var ju inte igår, eller i förrgår eller dagen innan dess. Jag har, sedan sist, varit med Aleccis på tävling, hjälpt Jennie att flytta, lekt stadsbo och fikat och handlat upp en del pengar, hunnit rida S en gång och jobbat ett pass. Igår hann jag rida Pärla en sväng och hon var så positiv! Skyndande sig ner och kändes ännu gladare än vanligt att få komma ut på en sväng. För övrigt kändes hon riktigt fräsch dessutom, så det var trevligt att få umgås lite med henne i sensommarsolen. På grund av min permanenta tidsbrist så longerade jag bara Aleccis i 20 minuter igår för att hon skulle få röra på sig lite i alla fall och får känna sig lite använd, trots att jag inte kunde ge henne något mer än så. Självklart utan inspänningar, bara grimma och longerlina. Hon är världens finaste och minst komplicerade häst eveeeer. (:
   
  Snart går jag på jobbpass två, men sedan väntar en ledig helg! Det finns två alternativ; antingen njuter jag av helgen och stoppar in så många hästar som möjligt att motionera eller också drar vi nordväst och hälsar på min syster med pojkvän för att bland annat gå på Liseberg. Ole, dole, doff. Det hänger faktiskt på hur det ser ut i vida världen. Så det är inte vi som bestämmer hur vi gör.
   
  Har tänkt dela med mig av dagarna som varit, men inte exakt just nu. Kanske sen, kanske imorgon.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.