• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kärnkraftverk i halsen

  Vaknade och kunde knappt andas. Den är fan inte rolig alltså. Inte pga täppt eller på å vis, utan för att det tog emot så i halsen. Jätteroligt. Var själv hemma när jag vaknade så har inte pratat något, provade att säga något för att se hur rösten är. Resultat: vilken röst?! Haha, hoppas verkligen det är bättre imorgon. Annars blir det inte smidigt att ropa vilket hinder vi ska hoppa på framhoppningen. Men det problemet får man ta då.
   
  I alla fall så har jag tagit sovmorgon idag. Behövdes! Men ska nu sätta mig och skriva lite inlägg som jag tänkt på men inte hunnit få tid till att skriva. Becka tar Pärlis (jag är verkligen jättetacksam till all avlastning jag har fått/får nu, och speciellt med tanke på att jag är sjuk. Guld värt!), så jag ska bara dressyra med Aleccis och åka på Lillis lite. Sen avslutar jag med L. Får se hur mycket jag orkar göra inför tävlingen imorgon. I värsta fall får det bli "kom som du är". Jag hade verkligen velat slita av en dm eller två på Aleccis man dock. Den är förskräcklig!
   
  Red henne igår i skummet. (Red S först, sen kalas och sen ridning av a = lite småsent sådär.) Vi red iväg strav efter nio när det börjar skymma och var ute under tiden det blev mörkt. Var länge sedan vi red när det var mörkt nu och det var ännu längre (haha? mer länge?) sen vi använde reflex. Aleccis sa att världen såg annorlunda ut och att det var stor anledning till att hålla sig på sin vakt = tittig och jättespänd häst. Vi joggade i alla gångarter och flyttade lite i skänkelvikning på grusvägen samt vände runt lite för att träna på att svänga och att göra det med utsidan. Gick sådär i början, tappade ner henne i trav och fick inte med energin runt men i slutet satt det i båda hållen, även om det var lättare åt det ena.
   


  Kommentarer
  Emma Malm

  Snyggt pannband!

  Svar: Tack, visst är det! :D
  vinna.blogg.se

  2014-08-17 @ 15:57:05 | URL: http://emmamalm.com/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.