• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Helg!

  Åh, nu är det helg! Det enda jag tänkt på hela dagen är tävlingen på lördag, haha. Är så himla sugen. Det var alldeles för länge sedan sist - helt klart. Sen hatar jag mig själv lite för att förväntningarna är hööööga. Nu jävlar kräver jag resultat, typ. Inte riktigt rätt inställning kanske ;) Alltså resultat i form av bra rundor inte placeringar. Jag vill se att uppförsbacken börjar plana ut.
   
  Jag har tänkt på det ibland. Att det är klart man älskar sina djur. Nya djur tar en liten stund för den att "bo in sig i hjärtat", det är ju givet. Men som typ Aleccis. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka om henne så här mycket som jag gör nu. Ärligt talat trodde jag inte man kunde älska en eh, "vanlig brun storhäst" (va? DÖMER?! JAG?! höhö) - men så fel jag hade! Pärla är ju såklart min extramamma. Min bästaste bästa i hela världen ("hur gammal sa du att du va?"), jo men hon är verkligen min myshäst. Den viktigaste som vandrat på fyra ben. Kärlekshästen. Men förvånansvärt tight där bakom kommer Aleccis travande.
   
  Jag tror det hänger på att dels har vi ridit ihop oss mer och dels för att det börjar släppa nu och ja, det kan faktiskt vara så att bra resultat skjuter till åt rätt håll. Det är ju rätt sjukt egentligen. Jag menar, man älskar ju sin häst lika mycket när man stoppar in den i transporten efter tävlingen, som man gjorde några timmar tidigare innan man lastade ur den. Men på något vis hör det nog, tyvärr, ja jag vill kalla det "tyvärr", ihop.
   
  Ibland undrar man hur man fungerar alltså. Men så länge alla älskar sina djur så kvittar det ju (;
  (Lillis är lite för ny fortfarande, och den första månaden var inte rolig haha, men han försöker komma ikapp tanterna.)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.