• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Heldag på SM

  Ponny-SM går i Vetlanda i år och jag försöker vara där och titta så mycket som möjligt. Det är väldigt roligt att se alla olika ekipage. Min favorit har varit ett russ. Så häftigt att de kan mäta sig med de "slimmade sportponnyerna", även om det inte riktigt gick lika fort, men fortfarande dubbelnolla och placerad i andra kvalet. Såg även en haflinger som hoppade consolation-MSVB:n igår. Åh, jag älskar vältränade grovisar! :')
   
  Så igår började jag med att åka och titta, och såg då alltså consolation:en och B-ponnyernas kval 2. Sedan åkte jag och red med syster. Så Aleccis och Pärla gick en timme och tjugo minuter. Vi tog den rundan vi red sist och red i vattnet, fast denna gång hade vi inte så mycket tid på oss så jag "checkade" bara av hur Aleccis reagerade denna gång. Haha, hon bjöd mot vattnet! Spetsade öronen och skrittade med längre steg mot det, så sött! Och vilken skillnad mot sist när vi fick backa ner. Kul! Generellt kändes hon bra igår. Maffig och effektfull och jag fick rida ihop henne en hel del. Men det kändes mer balanserat än det gjort de senaste passen så vi är forthoppningsvis tillbaka på rätt väg igen. De senaste gångerna tycker jag att jag "tappat balansen". Inte ordagrant på så vis att jag skumpar och håller på att ramla av, utan helt enkelt har jag tappat oss och ja, den balans som jag ändå hade hittat. Becka var nöjd med Pärla också.
   
  Sen tillbaka till SM-et och så var jag där resten och såg D-ponnyernas kval 2 och LB+5-klassen alla kategorier. Men det började regna framåt kvällen och då var det inte särskilt varmt med shorts och linne. Så det var rätt skönt att komma hem sedan.
   
  Idag har jag redan börjat med att rida L och efter en smörgås ska jag tillbaka till SM-et och se så mycket jag hinner idag också. Senare ska så många som möjligt ridas och därefter blir det tidig kväll då jag jobbar dag imorgon och börjar som jag nämnt tidigare vid 03.
   


  Kommentarer
  Jenny Therese Hall

  Hur tänker du kring upplägg av ett ridpass? Såhär tänker jag, men vill gärna höra vad andra gör.. http://adorial.blogg.se/2014/august/upplagg-av-ett-ridpass.html#comment

  2014-08-10 @ 20:16:55 | URL: http://adorial.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.