• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hejhopp

  Började med att rida L igår, och fortsatte med att hoppa Aleccis inför söndagens starter. Självförtroendet är på topp i den hästen igen (skönt!) men nackdelen är att hon är vansinnigt stark och vill köra sitt race: "JAG KAN SJÄLV!" försöker hon säga, och så iväg. Haha, så det kan ju bli spännande det här. Härligt att hon tror på sig själv igen i alla fall. Fortsatte sedan med att rida Lillis litegrann. Någon här börjar komma in i trotsåldern tror jag, haha. Lite åsikter finns det allt i herrn, som är nyfiken men tycker att han ska bestämma vart vi ska, och inte jag. Så ibland svänger det motigt. Skritt, trav och halt sitter fullt ut nu i alla fall.
   
  Sedan tänkte jag rida Pärla, men det kom ett sådant jävla oväder med störtregn tillsammans med hagel och hårda vindar, så jag lät henne vara, tyvärr. Tog in dem under den tiden det höll i sig allra värst.
   
  Idag hinner jag bara rida Aleccis, men jag tänker inte låta Pärla stå en gång till, utan idag håller vi oss i skogen och så får Pärla följa med lös bakom. Bara så hon får komma ut och röra på sig lite.
   
  <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.