• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • "Det är en fri värld"

  Pikar, pikar och ännu fler pikar. Ovanligt. Oerhört ovanligt måste jag påstå att det är i denna värld. Ja, det var en skvätt sarkasm där. Sen om det är för att det handlar om hästfolk eller för att det är svenskar, det vetifan, ärligt talat. Jag vet inte riktigt hur jag ska te mig till det dock. Har man olika värderingar så kanske det är bättre att sätta en punkt bakom och med avstånd kunna intressera sig istället för att försöka omvända alla. Det gäller givetvis mig själv också. Men jag kan inte låta bli att tänka högt, väldigt ofta. Ju mer jag får lära mig. Så logiska grejer som jag tidigare inte "sett" - eller i alla fall inte tänkt på. När man ser det med nya ögon, då vill i alla fall jag "visa" andra också. För det kan vara så att denne också vill lära sig, och inte heller har lagt märke till detta. På något vis tar jag det för givet, men alla vill inte. Jag tror jag måste bromsa där, för man kan inte tvinga in något hos någon. Tyvärr. Även om det är helt uppenbart, så vill många blunda. "Det man inte ser, det finns inte." Men kör på det då.
   
   
  Men jag tror att jag snart är redo för nästa steg mot ett av målen. Det blir tufft, men det krävs ett större kliv. Nu har jag tagit det säkra före det osäkra för länge. Det krävs utmaning, även om det tyvärr kommer innebära mindre harmoni. Men det ser ju tydligen bättre ut. Utifrån. Suck. Man kan inte pressa in en mental trygghet och ett äkta lugn, men jag verkar bli så illa tvungen att prova det nu. Än har jag inte listat ut vem som vinner på det. Men å andra sidan är uppenbarligen inte myrstegen tillräckliga.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.