• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Abstinens

  En häst hinner jag rida innan jobbet idag och jag har funderat på vem det blir men det får nog bli Aleccis. De gick ju ett halvhårt 1,5-timmespass igår så Tant kan gott vila upp kroppen lite. Därefter blir det matintag och sedan jobb. Det är lite så jobbdagarna ser ut, i alla fall när man jobbarnattpass. Men jag klagar inte för jag trivs med jobbet och det är en fantastiska känsla.
   
  Jag har kikat runt lite och har sådan tävlingsabstinens nu att jag inte riktigt vet hur jag ska få kommande tre veckor att rusa fram! Sen är jag även lite besviken på utbudet i höst men jag ska försöka tänka "kvalité" istället för "kvantitet". Vi åkte på mycket tävlingar förra året för att få rutin, och nu ska vi se om vi snart kan börja mäta oss med våra medtävlande! Jag är så taggad på hösten!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.