• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ursäkta men det svallar över

  Alltså, igår hade det fan varit bättre om jag också borde satsa på drifting eller något. Åkte runt på kvällen och kunde utan problem ligga varv på varv i rondellerna på så brett ställ det bara går, typ en centimeter från maximalt rattutslag. Den känslan är fan också bra underbar. Bredvid hade jag en av mina bästa vänner, och hon satt och skrek, HAHA! Först av skräck och sedan för att hon tyckte det var häftigt; "jag har ALDRIG varit med om något sånt här innan!". Haha, en annan är ju nästan uppväxt med'at. Äsch, det är tur man inte suger på allt man försöker med i alla fall...
   
  Tänkte bara säga det. En kanske skulle ta och byta inriktning. Humpf.
   
  Tanken har slagit mig, men nej, jag vågar inte byta. Och de pengarna det kostar lägger jag hellre på hästarna. Såattäääh, jag står väl kvar här ett tag till. Och trampar.
   
  "Vem tränar du för?"
  "Ingen."
  "MEN VARFÖR INTE DET? DET FATTAR DU VÄL ATT DU MÅSTE TRÄNA FÖR ATT UTVECKLAS?!"

  No shit, Sherlock?! Det är ju verkligen ett aktivt val jag gör varje vecka; att låta bli att träna för tränare. (Ja, jag tog illa upp. IGEN. Välkommen att gå i mina skor, välj mina vägar, snubbla i de gupp jag snubblat i, ramla över de stenar jag ramlat över, se saker ur min synvinkel, få den skit jag har fått osv osv. Se det som en öppen jävla inbjudan för fan.)
   
  Älsklingspärl. Min gyllene pärlahäst. <3
   
  Det går ändå. Men det tar bara så himla mycket längre tid, och så tar vi oss inte riktigt lika långt. Men vi gör det själva - för att vi är så illa tvungna.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.