• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ullaredsbesök

  Gissa vem som ska till Ullared idag? Helt rätt, jag! En ny vardagshjälm är tanken att inhandla efter de senaste avramlingarna, haha. Känns som det är hög tid att byta ut den efter hur jag har misshandlat den.
   
  Efteråt ska jag åka på min bruna, glada häst och eftersom hon väntade bra på hindren efter vårt låååångsamma ridpass så är min tanke att hon ska gå ett milt pass låååångsamt inför morgondagens P&J. Ååååh, det ska bli så roligt! Är verkligen taggad på att komma igång nu! Nästa helg sedan så kör vi igång "på riktigt". Då börjar det rulla på och först ut är NTR och därefter Lenhovda. Som jag har längtat och just nu känns det (vilket ingen kan ha missat) riktigt bra! Nackdelen med att det känns bra må vara att förväntningarna stiger, så dem får jag passa. Det är alltid bäst för vår del att gå in med positiv inställning att det KAN gå bra, men inte med killer-instinkten att det "ska gå" för den hjälper oss inte i dagsläget. Det tar vi senare under året.
   
  Vad gäller P&Jn så är vi anmälda till att starta 110 två gånger och det känns rimligt, tycker jag. Beroende på hur banan är byggd är det även rimligt att gå nolla för nu är vi så pass bra kompisar att vi löser det mesta tror jag - möjligtvis att vi skippar några galoppsprång här och där, en annars talar vi mer och mer samma språk.
   
  Jag tycker så synd om dressyrryttare, haha, som går miste om det alldeles fantastiska underbara med hoppningen<3
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.