• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ullaredsbesök

  Det som egentligen bara stod på min lista var en ny ridhjälm (vardagshjälm) och glukosamin, resten blev lite extra. Kom på en grej som jag tänkt på innan, men som jag sedan hade glömt bort igen, men kom ihåg; ett längre måttband.
   
  Hjälmen. Det var inte jättemycket att välja på och nej, den är väl inte världens snyggaste. Men jag måste säga att jag tycker den var över förväntan när den väl var på huvudet! Red med den under kvällen och den var riktigt skön och det kändes faktiskt bra att ha en ny hjälm på huvudet med tanke på allt min förra har fått utstå.
   
  Glukosamin, hästgodis med banansmak (de luktar så himla gott och även jag äter av dem så det var väl inte bara till hästarna, höhö), håltång, gummiband, viktmåttband (riktigt bra att ha när man har feta hästar!), och så dagens bästa köp; måttbandet på 30 m.
   
  Det som nog ser konstigast ut på bilden är nog sopkvastborsten. Den är till Pärla, och ja, jag är helt seriös. När hon under sommarmånaderna kommer klia sig hit och dit så blir det perfekt att dra den över henne. En tanke jag haft tidigare är även om jag skulle skruva upp den i boxen på väggen de brukar klia sig men frågan är om den får vara hel då eller om borsten kommer att bli vikta. Hon är ju inte direkt känd för att ta saker och ting mjukt och försiktigt.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.