• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tutti Frutti läker alla sår

  Inflammation i knät, troligtvis. Eftersom jag även har ont i viloläge. Det som är lite spännande är att om medicinen jag har hjälper (har den ett kort tag), så ska de istället spruta in kortison i mitt knä. Och då är min tanke - är det inte det de gör i hästarna när de blir sprutade för vad-det-nu-är, typ diverse ledinflammationer?
   
  Om det nu är så, så får man en bra inblick i hur de stackars hästarna har det. Det jag syftar på är just att det även gör ont i viloläge - vilket det rent logiskt även borde göra för dem. Och även om jag har ont så "haltar" jag oftast inte, bara när det är som allra, allra värst och man har suttit still och fått de där outhärdliga spänningarna. Då går det inte att belasta benet, men det blir bättre med lite lagom, hyfsat obelastad, rörelse.
   
  Är det inte inflammation så är det över-/felbelastat och då är det sjugymnastik som gäller, men det lutar starkt åt inflammation som sagt. Hela poängen med detta inlägg är att jag känner mig som häst - men inte på ett negativt sätt, utan ju mer förståelse man kan få för dem ju bättre tycker jag det är.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.