• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • To me

  Något jag tycker är väldigt störande är när man har hundra saker man ska komma ihåg, och så repeterar man det regelbundet för att inte glömma något. Tänker att man ska skriva upp det på en lapp så det verkligen inte glöms bort... Problemet är bara att sen, givetvis innan det står på lappen, så är allt borta. Så är det idag. Jag vet att jag har några dagar framför mig som skulle vara fulla till bredden. Men nu minns jag inget mer som jag skulle göra än att rida och köra en lastbil till verkstaden. Hum, hoppas inte det är några viktiga grejer jag har missat? Just det, har ett möte också, och så blir det våffelkväll - men det var nog allt, tror jag?
   
  Onsdag; hoppa Aleccis(?), tänkte gjort det senare i veckan men det går inte ihop sig. Köra tillbaka lastbilen från verkstaden. Ska se om vi kan byta dag så vi fortsätter med S på kvällen om det går bra. *note to self*
   
  Torsdag: köra ett pass, rida.

  Fredag: köra ett till pass, rida.

  Lördag: L+M, rida och Elmia på det.
   
  Söndag: tävling i NTR med Aleccis.
   
  Blir spännande om jag minns allt eller om det dyker upp fler saker. Ser att lördagen kommer bli jävligt tuff, men det är bara att öka tempot och sen blir det som vanligt för lite sömn till tävlingen. Det är så svårt att kombinera bilintresset med hästarna, och då framför allt tävlingar. Sena kvällar (nätter) och tidiga mornar, det är inget bra alls. Och sen körning på både måndag och tisdag, och även kommande lördag (dvs INGET LENHOVDA :(:(:(). Blir istället Aneby på den söndagen istället. Det blir en intensiv period nu, men det har jag faktiskt inget emot.
   


  Kommentarer
  Tilde

  Läs & kommentera gärna Min blogg tildeshastar.blogg.se :)

  2014-04-15 @ 10:30:11 | URL: http://tildeshastar.blogg.se
  Katta

  Härlig bild :)

  Svar: Tack (:
  vinna.blogg.se

  2014-04-15 @ 22:29:40 | URL: http://jagkatta.horseworld.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.