• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tanter och gubbar

  Söndag, ostadigt väder har meteorologerna lovat och jag ska äntligen få träffa "mina" tanter och gubbar igen. Det är verkligen underbart att få hjälpa så glada och tacksamma människor och man blir bara helt genomglad. Det blir heldag, och framåt eftermiddagen ska jag ta mig en lugnare tur på Aleccis tänkte jag mig. Därefter styr jag eventuellt bilen ner till L. Dagen blir knökafull till bristningsgränsen som det brukar se ut i mitt liv, och sen ska jag göra mitt bästa för att gå och lägga mig skittidigt.
   
  Vissa bilder säger betydligt mer än tusen ord. Du och jag, Pärlis, du och jag.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.