• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Täckesfritt snart?

  Såg detta på klart.se:

  Och i mina ögon ser det ut att vara fritt fram till att låta dem gå utan täcken dygnet runt (de går som bekant på lösdrift). Nu är det ju några dagar kvar, så vädret kan ändra sig men är det så pass varmt ute så ser jag inget hinder. Vore himla skönt att låta dem få gå "nakna" och slippa det där täcket. Tycker egentligen inte alls om att de går med täcken, men så är de ju klippta (eller har blivit/varit klippta) så då har man inte så mycket val.
   
  När brukar dina hästar få gå utan täcke även på nätterna?


  Kommentarer
  Emma

  Tjaa Nicke sover ju inne, änsålänge har han fleecefodrat regntäcke men hade varit skönt att byta till helt ofodrat/naken!

  Svar: Naken häst är så jävla slappt, haha. Tur man inte är lat :P
  vinna.blogg.se

  2014-04-15 @ 21:00:54 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.