• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Snart dags

  Och så har jag glömt bort precis allt som jag tänkte skriva. Det skulle väl stå något i stil med att jag ska packa in min lilla bruna glada häst i kärran och så ska vi dra oss mot Eksjö om ett par timmar. Det är första gången i mitt liv där jag varit med om att de satt ett maximiantal starter. 130 st, och sen sa de stopp. Så sjukt mycket starter kommer det vara!
   
  Kollade nyss på filmen från min och Aleccis allra första lokala start; en 90 cm, bed A. Eh, jo, jag minns att jag inte tyckte att den var sååå illa trots allt. Men herregud, hur rider jag?! Tur det går åt rätt håll i alla fall! Detta var i början av juni har jag för mig. Så lite bra känns det väl, för annars tycker jag att jag mest bara står och trampar var gäller min ridning. Eller nu ljög jag; jag KÄNNER skillnad, och det blir inte sämre, men det är långt bra men däremot när jag kollar på filmer så tycker jag för det mesta att det ser hemskt ut. Fast nu såg till och med jag att jag har förbättrat mig, och det ska jag försöka komma ihåg.
   
  Annars då? Ska snart åka och tanka bilfan (är det något jag gör mer än vad jag borde, så är det att tanka den där bilen - men å andra sidan så röker jag inte, och inte heller snusar eller dricker jag, så det jämnar väl ut sig. #bensinalkis)
   


  Kommentarer
  Mikxki

  Vilken härlig bild :)

  Svar: Tacktack kära du (: Jag har väl tagit bättre, men den har sin charm ;)
  vinna.blogg.se

  2014-04-12 @ 10:19:03 | URL: http://mikxki.blogg.se
  Emma

  Vill veta hur det gick! NU! :)

  2014-04-12 @ 22:49:19 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.