• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Skitknä

  Vaknade i natt av sjuka smärtor i mitt knä så jag bröt ihop totalt... Vet inte vad jag ska ta mig till emellanåt. Jag har mitt kära back on track-knäskydd, men det är verkligen allt. Jag gör som jag brukar, rider, kör bil, går och allt. Bryr mig inte mer om knät än innan och frågan är om det är rätt behandling? Jag är noga med att landa på höger ben när jag hoppar av hästen och hoppar över dragstången osv. Men då är jag snarare orolig för att överanstränga och slita på det mer än vad som är bra. Jobbigt läge.
   
  Det senaste som har inträffat nu på senare tid är att någonstans i knät så går saker och ting "omlott", så när jag kopplar klickar det och det är inte skönt. De är knappt att det går att koppla när det är som allra värst. Det är så himla jobbigt!
   
  Nu ska jag erkänna en sak som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Automat är fortfarande livsfarligt och jag gillar det inte, men just nu är jag glad att lastbilen har automat för det hade varit ohållbart med mitt knä och sitta och behöva koppla när man kör tolv, tretton timmar. Så ja, för första gången hittills i mitt liv så får jag se mig besegrad. Automat - knät, 1-0. (Vill bara klargöra att det är en manuell växellåda som växlar automatiskt, dvs inte det där äckliga slirandet som vanliga automatiska automatlådor sysslar med. Jag klarar seriöst inte av det.)
   
  Någon som har någon dunderkur mot knäproblem? Jag tror inte det är muskulärt, och jag antar att t ex Voltaren fungerar på just muskler, så det känns inte ens lönt att prova. För ett par år sedan kollade jag upp knät (röntgade) och då fann de inget och hem fick jag ett brev där det stod "Det är inget fel på knät, så du kan inte ha ont", typ. Kanske är dags att göra ett nytt försök för nu är det snart inte uthärdligt längre...
   


  Kommentarer
  Josephine och Elsa

  Ååh vilken fin bild!!

  Svar: Tack :) Jag tycker faktiskt detsamma :P
  vinna.blogg.se

  2014-04-06 @ 23:12:00 | URL: http://josephineoelsa.blogg.se
  Erica Johansson


  NEJ va tråkigt :( stackare!! Jag har tyvärr ingen erfarenhet av dåligt knä, hoppas det går över eller att du hittar vad som orsakar det!! <3 krya!!

  Svar: Haha, låter hemskt att gnälla, men det är verkligen så vidrigt. Det allra värsta är att det hämmar mig så otroligt även när jag ska köra och det är ju det jag vill jobba med! Är det dessutom förslitningar från ridningen så är det ju ännu tråkigare :/
  vinna.blogg.se

  2014-04-07 @ 00:34:18 | URL: http://icusen.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.