• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Rätt lång dag när man är ovan

  Började vid 03.30 igår, och var tillbaka i stan (inkl. strul med lastbilen) vid klockan 17.15. Var mer eller mindre helt slut då, även om det gick bra dit. Det är ju när man slappnar av som det blir skitjobbigt. Åkte ut till hästarna när jag orkade. Blev ju sittande hemma och bara tittade rakt fram ett tag. Så var ute efter sju någon gång.
   
  Det är då man är oerhört glad över att man har fantastiska hästar! Min far har sagt att när man hör att jag kommer (dunkdunkdunk) så reagerar inte kossorna, men hästarna gör det, haha. Så de som sällan (typ aldrig) kommer ner längre när man kommer för att de har ju mat i hagen hela tiden, var världens snällaste och kom ner igår så jag slapp släpa upp täcken till hagen och stå där och frysa. (De valde rätt dag!) Det började dessutom bli mörkt på himlen så regnet var på ingång vilken sekund som helst. Men de kom in självmant, fick lite havre och så hade de just denna dag inte gnuggat in massa skit i pälsen utan till och med Aleccis verkade ha rullat sig där det faktiskt är gräs och inte på hennes favorit damm-gegg-ställe, happyface! Så det gick så smidigt att göra dem klara. Borsta och på med täcken, sen ut igen illa kvickt. Det är mina hästars melodi det.
   
  Lagom till när jag var klar så kom givetvis regnet, så jag hade verkligen flyt igår vilket jag behövde efter den långa dagen.
   
  Idag lär det inte bli en kortare dag direkt, rent tidsmässigt möjligtvis, men jag är redan dödstrött efter att inte kunnat somna igår och inte alls sovit varken bra, länge eller djupt. Det är väl det värsta, tyvärr. Man måste sova och när det inte går så är man inte katig...
   
  Blir till att rida i eftermiddag/kväll oavsett vad, för det är tävling på söndag och jag känner inte för att dö - vilket är stor risk om jag ska låta Aleccis "vila sig i form". Hua, den energin den hästen lagrar, alltså. Ska även försöka hinna leka med Annika efteråt - längtar tills dess!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.