• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • P&J på lördag

  På lördag packar jag in min glada bruna häst och så åker vi till Eksjö för månadens sista P&J innan det drar igång med riktiga tävlingar kommande veckor. Mycket/regelbundna starter = lugnare, eller jag menar, mindre övertaggad häst.
   
  Det fanns två att välja på; antingen Bråtåkra, vilket är betydligt närmare, men de är oftast inomhus, eller Eksjö dit vi får åka längre men de kommer vara utomhus på deras stora utebana. Jag tänker försöka "undvika" att hoppa inomhus nu när vi ändå är inne i april, så gott det går, då det ger betydligt mer att vara utomhus, definitivt om vi nu kan börja ligga och nöta lite 110-starter igen. Då får vi helt enkelt inte plats inomhus. Vi får väl plats rent fysiskt, men det blir så mycket svårare och jag känner att den typen av svårighet snarare stjälper än hjälper oss i nuläget. Och när det erbjuds utomhus så är det svårt att låta bli. Det är ju så mycket roligare med ute-arrangemang.
   
  Nu till poängen av hela inlägget. Jag har inte lyckats få tag i någon som kan (vill) följa med, så är det någon från Vetlandatrakten som läser och som vill agera handtag (= ev hålla häst, men i alla fall filma) så hojta till!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.