• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • P&J

  Vad det underlättar när klubbar lägger ut startlistor. Även om det så bara är till P&J, för det gör väldigt mycket om man redan innan vet hur många starter det är före och på respektive höjd. Framför allt när det är väldigt nära som nu på lördag. Det tar inte ens tio minuter in, och därför är det skönare att om möjligt kunna göra tvärtom ibland; gå banan först, och åka och hämta hästen sen. Mindre väntetid både för hästen i transporten och innan det är vår tur.
   
  Det blir lite P&J-starter nu framöver, men i och med att vi måste mängdträna på just det här så passar det oss perfekt. Eller ja, vi måste ju träna på det mesta men genom att åka på P&Jer så blir det ypperligt då vi får träna på att hoppa bana och i banor kan det bekant finnas diverse olika vägar att ta sig igenom. Så det blir kul att komma iväg!
   
  Ikväll åker jag och Aleccis till Sävsjö. De har gärna P&Jer på torsdagskvällar där och det är smart (så länge man kan vara med) då det inte krockar med andra tävlingar/annat man har tänkt göra på helgen, och så har man något att längta till i veckan.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.