• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ny gammal bil

  Det var inte bara bakaxeln som gick åt helvete när jag skulle göra en grej (haha), utan den i sin tur slog även sönder växellådan. Så, en ny drivlina är vad som behövs. Därför tyckte vi det var bättre att köpa en ny bil och plocka skiten från den. Sagt och gjort, nu står det en till hög på parkeringen.
   
  Jag har faktiskt känt att bakaxeln började bli dålig på 945an då han diffade ibland, och då var han dessutom mer lättsladdad den sista tiden. Alltså, det är positivt med diffad bakaxel, men inte när det beror på att det är för att den börjar bli dålig. Såattäääh... Men sen lät det pang och skrammel höhö. Ettan, tvåan och trean var tomma så för en gångs skull var det bra med en högvarvad bil så vi kunde ta oss hem på fyran, från stillastående, inte illa pinkat ändå!
   
   
  Så vi var alltså och hämtade ett lik i Jönköping i tisdagskväll. En sedan, faktiskt. Det skar i mitt kombihjärta men äsch. Ska ju bara ha delar. Vi bytte dörr, däck och målade till honom lite så nu matchar den mig, nejdå, men det var dubddäck på vänster sida och sommardäck på höger sida, en ruta var krossad osv. Så nu går det i alla fall att använda den. Den är faktiskt rätt pigg och går mycket bättre än vad 945an gjorde som hel. Så tanken har nu blivit att vi plockar även motorn; så motor och drivlina från denna och in med det i 945an så småningom.
   
   
   
  Vad tycks? Haha, vet att alla bara är avis ;)


  Kommentarer
  Emma

  Haha sådär snygg va, men du syns definitivt! Saknar min audi när jag läser detta :( han gick sönder hela tiden och igår åkte han till bilkyrkogården :'(

  Svar: Jävligt snygg, om jag får säga det själv ;)Bilarna är så mycket mer än bara "en bil". Minns ju att jag läst om audin då och då, och förstår att du saknar den :/
  vinna.blogg.se

  2014-04-24 @ 21:56:27 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.