• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ny dag

  Det är förvånansvärt inte så svårt att kliva upp, men jag märkte hur mycket smidigare det är när man tänker rätt. Det är t ex bekvämare att köra svintidigt för då är det så himla lite trafik och det är aldrig fel att ha vägen för sig själv (och helljuset!).
   
  De senaste dygnen (eller ja, natten till igår och natten till idag) har det varit relativt varmt ute och hästarna hade egentligen faktiskt till och med kunnat gå utan täcken. Men så länge det är oklart huruvida det kommer nederbörd eller inte, så vågar jag inte låta dem gå nakna riktigt än. Det är dock alldeles för varmt (även när solen inte skiner) för dem att ha täckena på sig. Lite jobbigt läge just nu, kan man säga att det är.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.