• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Markbilder

  "Markbilderna" från idag. Jag tycker det syns att jag försöker tänka på att ge henne utrymme, och liksom öppna upp. Men å andra sidan kom jag inte ihåg att jag skulle sluta sitta som en sjuttioårig kärring. Jag rider hellre Aleccis som på bilden längst ner, än som på bilderna precis över den (dvs ihoptryckt och bakom lod), men jag har så mycket kvar att lära att jag knappt vet i vilken ände jag ska börja. Äsch, finns väl inget att säga direkt. Det som är på bilderna är ju så vi såg ut, något annat kan man inte påstå. (Haha och vad ful hjälmen är! Men den är riktigt bekväm, så då ser jag gärna ut som en astronaut.)
   
  Konstruktiv kritik är alltid välkommen.
   
   
   
     Kommentarer
  Denise

  Hon ser riktigt fin ut på de sista bilderna! :)

  Svar: Tack :)
  vinna.blogg.se

  2014-04-16 @ 18:42:04 | URL: http://flingans.nu
  Emma

  Va biffig hon ser ut nu! Tycker hjälmen ser snygg ut! Tumme upp

  Svar: Biffig, eller bara tjock. Det är nog lite av varje :)
  vinna.blogg.se

  2014-04-16 @ 18:56:21 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.