• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jag ljög

  Det blev aldrig någon spruta igår. Läkaren var sjuk så det blir uppskjutet en och en halv vecka. Blandade känslor... Hade ju varit skönt att ha det gjort, men men.
   
  Igår för ett år sedan startade Aleccis sin första P&J med mig. Det är sjukt vad tiden går fort, men samtidigt har vi gjort rätt mycket på ett år. Det har verkligen gått uppåt och neråt, men generellt måste jag säga att vi har gått rätt mycket uppåt just det senaste året, eller halvåret i alla fall. Det är så intressant med bilder, filmer och dukomenterad text. Man går tillbaka, läser lite och allt kommer upp igen som om det vore igår. Man minns känslan, minns dagen, minns tankarna. Det är så lätt att glömma bort resan vi gjort hittills. Man får vara glad för det lilla ibland, och det kan vara svårt med tanke på mål man har framför sig.
   
  I can't tell where the journey will end, but i know where it starts.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.