• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästarna i onsdags

  Aleccis var jättetrevlig! Först tvättade jag hennes bakben och svansen (första gången någonsin som jag TVÄTTAR någon av hästarna och dessutom använder medel, annars spolar jag bara av då jag är anti-medel på dem). Grönsåpa är bra grejer, snällt mot natur och djur. Ida höll så jag kunde tvätta och vilken skillnad det blev! Det bara lös om bakstrumporna, nice!
   
  Red därefter i byn och på LP. Övergångar, tempoväxlingar och lydnad i allmänhet. Hon skötte sig prima! Sen red det förbi hästar på vägen och därefter blev hon väldigt, väldigt spänd. Men det blev bättre sedan igen. När vi skulle gå därifrån så försökte en soptunna äta upp henne (...) så då var det cirkus en liten stund där hon visade alla sina konster. Lite tråkigt att avsluta på så vis när hon var så fin större delen av passet, men det är lite så hon fungerar den där hästen. Det är den tittgaste hästen jag någonsin suttit på, vad jag kan komma ihåg. En timme var vi ute.
   
  Tog därefter ut min älskade gula kärlekshäst på en kortare tur. Det var medvetet kortare, och jag intalade mig det hundra gånger innan vi red att det MÅSTE bli ett kortpass eftersom klockan började bli kväll och jag skulle upp 02 för att köra. Vi red bort till Oljetorpet, dressyrade lite (denhästen<3) och så busade vi till det och raceade lite innan vi avslutade. Det blev 45 minuter ändå, så det blev inget miniminipass även om jag faktiskt lyckades hålla det lite kortare.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.